8 NOV 2023

Forhold kan være hårdt arbejde...
Ved mindre du er i et seriøst forhold med denne skjorte

Skrevet af Kasper Brandi Petersen

De fleste af os har en yndlingsskjorte. Du ved, den gamle, lettere falmede bomuldsskjorte bagerst i skabet, som man ender med at hive frem, når det er bryllups-sæson.

Den har været med til alt fra job interviews til første dates. Den er måske lidt flosset og falmet, men den har stadig en særlig plads i vores hjerter.

Men nu går den ikke længere. Det er tid til en upgrade.

Det er tid til at sige farvel til gammeldags skjorter, der krøller og bliver stive efter hver vask.

Jeg ved bedre end de fleste, hvor irriterende det kan være at skifte skjorte-brand. Siden mit første job hos Maersk Line på Esplanaden i 2010 har jeg stolet på Eton's fit og kvalitet. Jeg må dog indrømme at mine gamle skjorter føles gammeldags i forhold til teknisk innovative skjorter som denne vævede skjorte fra LABFRESH.

Simpel start & simpel mission
Med Dansk-Hollandske founders og butikker i København og Amsterdam har 
LABFRESH haft travlt siden deltagelsen i Løvens Hule i 2018. 

Missionen er simpel: Os mænd skal sætte højere standarder til vores tøj, især vores skjorter. De skal holde sig rene og friske i mange dag i træk, og de skal holde i årevis uden at gå ud af facon eller falme. Jeg kalder det "funktionel mode" og det er ved at udvikle sig til en vaskeægte obsession for mig.

Den vævede skojrte fra LABFRESH er er perfekt eksempel på, hvordan innovativ teknologi og fine portugisiske metervarer kan kombineres, uden at man behøver gå på kompromis med "look & feel".

Vævet i 100% BCI-certificeret bomuld med naturlig stretch og teknologi, der gør stoffet plet-, lugt- og krølfrit. 

Ja, du læste rigtigt! Alt fra espresso til Pinot Noir afvises nemt. Jeg har ikke generelt problemer med svedlugt, men jeg kan personligt selv have den samme skjorte på 4 dage i streg, uden at lugte (inklusiv cykelturen).

Lotte Vink

Cofounder

"Herremode skal være funktionelt. Kvalitet betyder mere end trends. Men modeindustrien er domineret af kvinder, så mange fashion houses har ignoreret ny teknologi alt for længe."

Det store spørgsmål for mig er dog, hvorvidt skjorten rent faktisk er komfortabel at have på. Min første indskydelse var, at teknologien gør skjorten mindre åndbar. Ved første øjekast er det dog tydeligt, at det ikke er tilfældet. Skjorten er bogstavelig talt fyldt med små huller, ligesom vi kender det fra pique poloer. 

I butikken i Købmagergade er det sjovt for mig at høre, hvordan personalet specifikt nævner at skjorten er perfekt til varme sommerdage. Det havde jeg ikke forventet! 

Design & fit
Teknologi er fint, men hvis skjorten ser billig ud eller sidder forkert, er det jo ligemeget. LABFRESH har valgt et simpelt minimalistisk design og 3 fits: Slim, slim-long og regular fit. 

Selve stoffet føles fuldstændig normalt. Det er bogstavelig talt 100% såkaldt long-staple bomuld. Det bliver ikke meget lækrere i dette prisleje (850 kr.). 

Konklusion
For mig er det tydeligt, at det er tid til at opgradere min garderobe. Min gamle yndlingsskjorte er kasseret. Fremtiden er her. Og jeg er forelsket i den.

Prøv en vævet skjorte med gratis fragt & nem ombytning

Knitted shirt white

850 KR

Knitted shirt sage

850 KR

Knitted shirt black

850 KR

KNITTED SHIRT NAVY

850 KR

4.7 ud af 5

100.000+ kunder tager forhåbentlig ikke fejl

I stumbled across the Labfresh Shop in…

“I stumbled across the Labfresh Shop in Copenhagen. I was skeptical at first. My saleswoman was very helpful and informative. I bought a couple of shirts and a pair of trousers. Incredibly impressed by these products. Sensational for travel or every day use. Please open a shop in Toronto.”

Stephen C.

I saw the shop during my last visit to…

“I saw the shop during my last visit to Copenhagen. I was impressed with the colors and design. I selected a white knitted shirt - S / Regular / Standard. I wore it for the first time on a great day with my family. It was hot weather. The shirt was comfortable, transpirable, and easy to wash. a great choice.”

Pablo V.

AMAZING SERVICE, THANK YOU SO MUCH ^^

“I ordered 2 sweaters and 1 T-shirt, the quality of the fabrics and the fit is absolutely great! I wear them with so much joy.Unfortunately I discovered a small issue in one of the sweaters on the first day of wearing it. I contacted LabFresh about it and they helped me out in such a nice way. The solution they offered was absolutely amazing, I never experienced this kind of service before!Big shout out to LabFresh! I'm a customer for life!”

Nick H.

Follow us on Instagram
@labfresh_official